AJANKOHTAISTA

1.5.2013
VIP-paketin voittaja
VIP-paketin jääkiekon 2013 MM-kotikisoihin voitti Paula Virtanen, ONNEA
11.4.2012
Diskeeperistä Condusiv Technologies
Diskeeper Corporation on vaihtanut nimensä ja on nyt Condusiv Technologies. Nimenvaihdon taustalla on tavoite selkeyttää yhtiön yhtiön brändejä ja niiden markkinointia tilanteessa jossa yhtiön päätuotteeksi on nousemassa virtuaalipalvelimien optimointiohjelmisto V-Locity.
5.12.2011
Global ICT Servicen tukkuriksi ALSO-Actebis
Aboanet Oy ja sveitsiläisen ALSO-Actebis AG:n Suomen tytäryhtiö ovat tehneet sopimuksen ALSO-Actebiksen edustamien tuotteiden myynnistä Aboanetin ja CC Softin kautta.

Aboanetin Janne Kohon mukaan Daccon kesäisen konkurssin jälkeen laitekauppa pääsee nyt uudelleen käyntiin entistä laajemmalla valikoimalla ja parantaa entisestään mahdollisuuksia palvella asiakkaita it-alan monipuolisena palvelutoimittajana.

Saksalainen Actebis GmbH ja pörssissä listattu ALSO Holding AG yhdistivät liiketoimintansa 9.2.2011. 6.8 miljardin euron liikevaihdolla ALSO-Actebis on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alan yritys. ALSO-Actebis toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja. Työntekijöitä ALSO-Actebiksessa on yli 3000.

ALSO-Actebis Holding AG:n pääkonttori on Hergiswil:ssä Sveitsissä ja se on listattu Sveitsin pörssissä. Droege International Group Ltd on yrityksen pääomistaja.

Lisätietoja: Janne Koho, p. 045-1111 511
5.12.2011
Diskeeperin sopimus laajenee
Diskeeper Corp ja CC Soft Oy ovat uusineet sopimuksen Diskeeperin levyoptimointiohjelmistojen myynnistä Suomessa. Uusi sopimus kattaa nyt myös yksittäisten lisenssien myynnin kuluttajille, yrittäjille ja PK-yrityksille.

Diskeeper on yli 90 %:n markkinaosuudellaan maailman johtava levyjärjestelmien optimointi- ja defragmentointiohjelmistojen tuottaja. Paitsi yksittäisiin työasemiin, Diskeeperin ohjelmistot ovat tarjolla myös palvelimiin, virtuaalipalvelimiin ja SSD-muistilla varsutettuihin laitteisiin.

Levyoptimointiohjelmisto estää tiedostojen sirpaloitumista kiintolevyillä ja vähentää merkittävästi laitteen I/O-kuormaa ja vikaantumista ja parantaa näin laitteen suorituskykyä ja pidentää turvallista käyttöikää.

Lisätietoja: Harry Toivonen, p. 045-671 8073
10.6.2010
Grenke ja CC Soft yhteistyöhön
Leasingrahoitus on nyt mahdollista saada edullisesti ja nopeasti myös PK -yritysten IT-hankintoihin.

Grenkeleasing / GC Leasing Finland Oy ja CC Soft Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa CC Softin laite- ja ohjelmistokaupan leasingrahoituksen. Sopimukseen sisältyvät it-laitteet ja -ohjelmistot sekä näiden takuun laajennukset ja sopimuksen mukaiset ohjelmistopäivitykset. Yhteistyösopimus on suunniteltu kattamaan nimenomaan PK-yritysten ja ammatinharjoittajien IT-hankintojen rahoitustarpeet.

CC Softin huolenpitopaketti on nyt myös mahdollista hankkia edullisella kolmen vuoden rahoitusleasingillä. Kokonaisuuteen kuuluvat:

- tietojärjestelmän varmennuslaitteisto
- F-Secure PSB -virusturvaohjelmisto

Sopimus kattaa myös:
- laitteiden takuun ja takuun laajennukset
- ohjelmistopäivitykset

Huolenpitopaketti on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta on erityisen riipuvainen IT-järjestelmästä tai yrityksille, joiden tietojärjestelmän luotettavuudelle muuten asetetaan korkeat laatuvaatimukset, kuten lakitoimistot, tilitoimistot, lääkäriasemat jne.

Yhteistyösopimus uusittu Dacco Corporationin kanssa.

CC Soft Oy keskittää laite- ja ohjelmistohankintansa Daccoon ja saa keskittämisetuna asiakkailleen entistä edullisemmat tarjoukset ASUS -tietokoneista, Brother ja Epson -kirjoittimista, BenQ -näytöistä ja -projektoreista.
9.6.2010
Global ICT Servicestä markkinointiyhtiö 1.8.2010 alkaen
Global I.C.T. Services Oy muuttuu 1.8.2010 alkaen markkinointiyhtiöksi, joka vastaa H2J Median, Aboanet: Oy:n ja CC Soft Oy:n edustamien tuotteiden ja palvelujen markkinoinnista. ICT Servicen operatiivinen toiminta jaetaan siten, että Aboanet vastaa elokuusta alkaen palvelinkeskuspalveluista ja teknisestä konsultointinnista, H2J Media kotisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta ja CC Soft laite- ja ohjelmistomyynnistä sekä sovelluskonsultoinnista.

CC Soft Oy uusinut edustussopimuksia

CC Soft Oy on kesäkuussa uusinut sopimukset Oraclen ja Diskeeperin kanssa ja jatkaa myös VAX -ohjelmistokannan tuesta. Oracle -yhteistyö keskittyy ensisijaisesti BI - ja tietovarastoratkaisuihin. Diskeeperin kanssa tehdyn jälleenmyyntisopimuksen mukaan CC Softin focus on suurasiakkaiden palvelin ja työasemaratkaisuissa. Diskeeper on maailman kokenein kiintolevyjen defragmenointiohjelmistojen tekijä, jolta löytyy laaja valikoima ratkaisuja erilaisiin kiintolevyjen sirpaloitumisen aiheuttamiin suorituskykyongelmiin.

Aboanet:stä merkittävä palvelinkeskuskumppani

Aboanet on kevään aikana merkittävästi lisännyt keskuksensa palvelinkapasiteettia. Palvelinkeskus pystyy nykyisin tarjoamaan ratkaisuja myös kriittisiin, suurivolyymisiin palvelintarpeisiin. Aboanet vastaa edelleen Global BackUp Servicen tuotannosta.
UUTISOTSIKOITA